Turck Multiprox

Turck Multiprox

Over ons

TURCK MULTIPROX is de Belgische dochter van de multinational Hans TURCK. Als specialist in detecteren, verbinden, communiceren en identificeren hebben wij de ambitie om alle automatiseringsvraagstukken in de Factory en Process industrie op te lossen.

Hoe digitaliseert u veilig uw procesautomatisering, ook in explosiegevaarlijke omgevingen? Hoe verzamelt u slimme data op veldniveau om deze te gebruiken voor Predictive Maintenance ? Met Excom multiprotocol Ethernet bieden we een beproefde oplossing voor deze uitdagingen.

Bent u op zoek naar druk-, temperatuur-, flow of niveausensoren met flexibele installatiemogelijkheden, intuïtieve bediening, maximale robuustheid en uniforme look-and-feel ? Onze bekroonde Fluid+ familie biedt één sensorplatform met vijf types, vier meetgrootheden en slechts één bedieningsconcept.

Streeft u naar een volledige Traceability in uw productieproces (correcte toevoerslangen op uw koppelbord, big bags met chemicaliën, …) en logistiek proces, dan hebben wij de knowhow en de ervaring !

Geïnteresseerd? Dan is een bezoekje aan onze stand 3129 in hal 3 heel zinvol.

Nieuws

La Turck Automation Suite permet de gérer facilement les appareils Turck dans les réseaux industriels Ethernet

TAS – IIOT SERVICE PLATFORM

TAS staat voor Turck Automation Suite. Met dit IIoT-platform kunt u alles uit uw Turck-apparaat halen en profiteren van een complete oplossing voor updates, apparaatbeheer en slimme sensoren.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht