La Turck Automation Suite permet de gérer facilement les appareils Turck dans les réseaux industriels Ethernet
Turck Multiprox

TAS – IIOT SERVICE PLATFORM

TAS staat voor Turck Automation Suite. Met dit IIoT-platform kunt u alles uit uw Turck-apparaat halen en profiteren van een complete oplossing voor updates, apparaatbeheer en slimme sensoren.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De nieuwe TAS Turck Automation Suite vereenvoudigt het beheer en de configuratie van Turck-apparaten in industriële Ethernet-netwerken. Vooral de batchfuncties versnellen veel handelingen omdat ze voor meerdere netwerkapparaten tegelijk kunnen worden uitgevoerd. Dit bespaart tijd, bijvoorbeeld bij firmware-updates of het toekennen van IP-adressen.
De softwarefuncties van Turck IO-Link apparaten zoals de Turck Radar Monitor kunnen direct via TAS worden uitgevoerd als het apparaat toegankelijk is in het bijbehorende netwerk. Klassieke IO-Link functies zoals het instellen van parameters kunnen eveneens direct vanuit TAS worden uitgevoerd.
Met TAS combineert Turck voor het eerst de configuratie- en parametreringstools van zijn slimme sensortechnologie met de netwerkbeheerfuncties van zijn ethernetapparaten centraal in één software. In de nabije toekomst zal Turck Automation Suite ook uitgebreide IIoT-functies integreren – zoals een virtuele edge controller die gegevens via MQTT of OPC UA naar clouddiensten verstuurt. Eerdere programma’s en tools worden geleidelijk vervangen door TAS.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht