Efficiënte Condition Monitoring voor schakelkasten en beschermbehuizingen
Turck Multiprox

Efficiënte Condition Monitoring voor schakelkasten en beschermbehuizingen

De uitval van kritische componenten in een schakelkast als gevolg van een te hoge temperatuur of kortsluiting bij een openstaande deur kan onnodige kosten veroorzaken. De IMX12-CCM (Cabinet Condition Monitoring) van Turck kan dit grotendeels voorkomen. D

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De uitval van kritische componenten in een schakelkast als gevolg van een te hoge temperatuur of kortsluiting bij een openstaande deur kan onnodige kosten veroorzaken.
De IMX12-CCM (Cabinet Condition Monitoring) van Turck kan dit grotendeels voorkomen. Deze schakelkastbewaker voor DIN-railmontage bewaakt permanent relevante omgevingsvariabelen zoals temperatuur, vochtgehalte en beschermingsgraad (open of gesloten deur) d.m.v. triangulatiesensor.
De 12 mm brede IMX12-CCM beschikt over een intrinsiek veilige 2-draads-meetomvormervoedingsinterface en kan hierdoor ook in explosiegevaarlijke zones worden ingezet. Het eenvoudige Teach-in proces kan onmiddellijk aan het apparaat zonder bijkomend hulpmiddel worden doorgevoerd. Voor andere diagnosemogelijkheden, bijvoorbeeld om de absolute meetwaarden uit te lezen, is de gestandaardiseerde HART-interface beschikbaar.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht