Rodax nv

Rodax nv

Over ons

Rodax ontwikkelt, produceert en installeert wereldwijd temperatuursensoren voor de olie- en gaswinning, de chemie en de petrochemie, de pharmaceutica en de energie sectoren.
Rodax is opgericht in 1983, en richt zich op internationale industriële markten, met een programma van allround temperatuursensoren en samengestelde producten. Wij werken nauw samen met mondiale klanten en wij hebben al vele, zeer betrouwbare, oplossingen gebracht voor standaard en maatwerktoepassingen, zoals zware vibratiebestendige sensors, oven- en boiler thermokoppels, multipoint reactor temperatuur assemblies en meer.

Binnen deze sectoren bieden wij een totaalpakket aan van temperatuursensoren, met de nadruk op een aantal producten en bijbehorende diensten : – kritische temperatuurmetingen in petrochemische fornuizen, flares of verbrandingsovens – kritische temperatuurmetingen in stoomketels – reactor multipunt temperatuurmetingen – hoog vibratiebestendige temperatuurmetingen voor roterende machines zoals compressoren, turbines, generatoren, pompen, enz. In deze segmenten creëren wij een totale dienstverlening voor wereldwijde multinationals. Wij willen een bevoorrechte partner zijn op basis van eerste klasse diensten en producten binnen een economische context.

Rodax trad eind 2015 toe tot de 8-Lakes groep.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht