On Site Services voor de installatie van onze thermokoppels voor ovens en ketels
Rodax nv

On Site Services voor de installatie van onze thermokoppels voor ovens en ketels

On Site Services. Als antwoord op de behoeften van onze internationale klanten hebben we een team van ervaren medewerkers opgericht voor de installatie van onze thermokoppels voor ovens en ketels. We bieden complete services van front tot end.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Diensten op locatie

Als antwoord op de behoeften van onze internationale klanten hebben we een team van ervaren medewerkers samengesteld voor de installatie van onze thermokoppels voor ovens en ketels.
Wij bieden complete diensten van front tot end.
• Definitie van een gedetailleerde leveringsomvang
• Definitie van installatie: risicoanalyse; lasprocedures; overzichten
• Voorvormen van skin thermokoppels
• Installatie en eindcontrole
• As-built dataproductieboek

Onze diensten bestaan uit supervisie en installatie van temperatuursensoren, oven- en boilerthermokoppels en multipoint reactortemperatuurassemblages in chemische, petrochemische en energie-installaties voor grote mondiale klanten in deze industrieën.

Het is belangrijk dat deze temperatuursensoren correct worden geïnstalleerd om gedurende een lange periode betrouwbare metingen te kunnen blijven leveren.

We kunnen installatieteams leveren bestaande uit supervisors, gecertificeerde lassers en ervaren monteurs voor Turnarounds of gewoon op afroep voor kritische metingen, vervangingen, reparatie of modificaties.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht