Yokogawa has developed a proven edge computing solution, specifically designed for vertical and horizontal integration, encompassing multiple systems, simultaneously.

Edge, het 4.0 SCADA ecosysteem voor de waterstofeconomie

Yokogawa heeft een edge computing-oplossing ontwikkeld die zich heeft bewezen en die specifiek is ontworpen voor verticale en horizontale integratie van meerdere systemen tegelijk.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De insufficiëntie van traditionele SCADA- of DCS-systemen alleen voor autonome operaties ligt vooral bij de opkomst van multi-site, modulaire ecosysteem-bedrijfsmodellen; waar individuele site-systemen in verbinding met elkaar moeten werken, als een systeem van systemen, zoals in het geval van groene waterstofproductie.

Yokogawa heeft een edge computing-oplossing ontwikkeld die zich heeft bewezen en die specifiek is ontworpen voor verticale en horizontale integratie van meerdere systemen tegelijk. Deze integratie omvat zowel data en HMI, als alarmen en veiligheid. Lees ons artikel voor een meer uitgebreide analyse over het proces 👉🏻 https://lnkd.in/dJEg_6y2

Contactinformatie

Stuur ons een bericht