Process Automation Solutions

Process Automation Solutions

Over ons

Process Automation Solutions levert sinds 1986 complete automatiseringsoplossingen voor de proces- en maakindustrie. Het zwaartepunt van onze activiteiten op het gebied van industriële automatisering ligt bij het ontwerp van besturings- en procesbesturingssystemen en de verticale integratie ervan in het totale bedrijfsproces. Deze diepgaande expertise in de integratie van operationele technologie (OT) vormt de basis van ons succes.

Nieuws

Vacatures

Werken bij Process Automation Solutions

Onze medewerkers zijn de basis van ons succes. Een platte organisatiestructuur, een open en aangename werksfeer en een respectvolle samenwerking zijn belangrijk voor ons, omdat wij als team altijd willen verbeteren.

PA maakt deel uit van ATS Automation Tooling Systems. Omdat wij wereldwijd groeien en onze portfolio doelgericht verder ontwikkelen, kunnen wij boeiende carrièremogelijkheden bieden.

View Jobs Ads »

Project Lead Functional Safety

In deze functie start je als Functional Safety Engineer en maak je deel uit van een gespecialiseerd dynamisch team waar je wordt ondergedompeld in de kunst om normatieve eisen om te zetten naar een pragmatische implementatie van instrumentele beveiligingen (ook wel “SIL-kringen” genoemd), waardoor leergierigheid en snel nieuwe zaken opnemen je telkens net dat stapje hoger kunnen brengen. Je werkt zeer nauw samen met de Project Lead. Die leert je alle kneepjes van het vak en helpt jou verder uitgroeien tot een volwaardige Project Lead met specialisatie in Functional Safety.

View Jobs Ads »

Young Graduate – E&I Engineer

PA Solutions heeft een specifiek Young Graduates trainingsprogramma zodat je door de juiste opleidingen en begeleiding jezelf zal ontplooien tot een ervaren E&I Engineer. Als Electrical & Instrumentation Engineer zal je mee ingezet worden op heel uiteenlopende projecten bij onze klanten.

View Jobs Ads »

Young Graduate DCS Eningeer

PA Solutions heeft een specifiek Young Graduates trainingsprogramma zodat je door de juiste opleidingen en begeleiding jezelf zal ontplooien tot ervaren DCS Engineer. Samen met je collega’s zal je ingezet worden om uiteenlopende opdrachten uit te voeren voor en bij onze klanten. Je zal deel uitmaken van een projectteam waarbij je alle stappen van een project zal doorlopen, van conceptfase tot en met de nazorg.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht