Multi Instruments Analytical B.V.
Multi Instruments Analytical B.V.

Multi Instruments Analytical B.V.

Over ons

Multi Instruments Analytical specialiseert zich in het engineeren, bouwen, installeren en onderhouden van industriële gasanalysesystemen. Wij verzorgen gasanalyse, zuurstofmeters, vlambewaking en andere analysetechniek. Of u nu op zoek bent naar een vervangend onderdeel, een Continu Emissie Meet Systeem (CEMS) of een complex project op de planning heeft, wij staan voor u klaar!

Wij bieden een full-service pakket voor uw online analysesystemen. Of u nu op zoek bent naar routinematig onderhoud of de complete bedrijfsvoering van uw CEMS. Onze kwaliteitsborging ligt vast in de ISO 9000 normen en beslaat alle facetten van onze organisatie. Daarnaast hebben wij onze volledige organisatie al vele jaren VCA* gecertificeerd en zijn wij lid van de NEN Normcommissie.

Wij bieden oplossingen voor vragen rondom:
CEMS, Procesmetingen, Zuurstofmetingen, Stofmetingen, Flowmetingen, Biogasmetingen, Dioxinemetingen, Kwikmetingen

Voor de volgende componenten bent u bij ons aan het juiste adres:
Waterstofsulfide (H2S), Dichlorine (CL2), FHCN, Koolstofmonoxide (CO), Zuurstof (O2), Water (H2O), Zwaveldioxide (SO2), Stikstofoxiden (NOx)

Ook kunnen wij metingen van onder andere de volgende stoffen leveren:
Waterstoffluoride (HF), Waterstofchloride (HCL), Zwaveldioxide (SO2), Koolstofdioxide (CO2), Koolstofmonoxide (CO), Stikstofmonoxide (NO), Stikstofdioxide (NO2), Distikstofmonoxide (N2O), Stikstofoxiden (NOx), Ammoniak (NH3), Stofdoorslag en -detectie, Koolwaterstoffen (CxHy)

Producten

Nieuws

Vacatures

Service Engineer Buitendienst

Als Field Service Engineer zorg je, als visitekaartje van Multi Instruments Analytical, voor uitstekende service aan de klanten. In je goed geoutilleerde leaseauto ben je bijna dagelijks onderweg naar klanten in heel Benelux. Je bent volledig klantverantwoordelijk voor de toegewezen klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het juist installeren van analyse producten in verschillen applicaties, een juiste commissioning, het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden, het oplossen van storingen en het testen van ontwerpspecificaties. On site begeleid je collega’s en onderaannemers m.b.t. de service inzet. Je informeert en stemt af, zodat planning en voortgang op schema blijven. Uit ervaring weet je dat goede voorbereiding en planning, maar ook een juiste coördinatie essentieel zijn voor een goede uitvoering van de werkzaamheden.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht