Krohne Belgium N.V.

Over ons

KROHNE is een wereldwijd toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen in industriële procesinstrumentatie en biedt ondersteunende producten en diensten voor one-stop-shopping en in uiteenlopende industrieën als olie & gas, water & afvalwater, chemie & petrochemie, voeding & drank, energie, mineralen & mijnbouw en marine.
Met debiet-, niveau-, temperatuur- en drukmetingen, alsook procesanalyses, biedt KROHNE het hele gamma van procesmeetinstrumenten aan.

Sinds de oprichting van KROHNE in 1921 is KROHNE gestaag uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming met vandaag de dag meer dan 3.900 werknemers en een totale omzet van 559,7 miljoen euro.

KROHNE is aanwezig op alle 5 continenten met 15 productiefaciliteiten in 11 landen, 44 eigen bedrijven en joint ventures en 55 exclusieve vertegenwoordigers. Dit betekent dat u contact kunt opnemen met een contactpersoon of een plaatselijk kantoor, waar u zich ook bevindt.

Nieuws

Vacatures

Service technieker

In de zelfstandige functie als Service Technieker verricht je op aanvraag van de klant werkzaamheden voor de indienstname, montage, herstel en onderhoud van geleverde toestellen/apparatuur. Je werkzaamheden bij de klant voldoen aan de kwaliteitsnorm die KROHNE hanteert, niet alleen op technisch vlak, maar ook in je contact met de klant. Verder zul je je bezig houden met:
• Het schrijven van bijhorende servicerapporten voor de juiste afhandeling na elk klantenbezoek;
• Veelvuldig contact met je collega’s op de binnen- en buitendienst om tot een correcte afhandeling te komen.

View Jobs Ads »

Outside Sales Engineer

In de functie van Outside Sales Engineer zorg je er samen met je team voor dat de doelstellingen gehaald worden. Je hebt proactief contact met o.a. klanten, maar ook intern binnen de KROHNE group met onze productspecialisten, planning en engineering afdelingen.

Dagelijks adviseer je klanten zowel telefonisch als schriftelijk over aangevraagde producten, prijzen, betalingsmogelijkheden, speciale verkoopacties en services. Je informeert hen over leveringstermijnen,
leveringscapaciteit en handelt eventuele klachten af. Daarnaast bereken je met gemak verkoopprijzen en maak je de offertes op. Je beoordeelt de aanvragen en orders met bijbehorende specificaties, maakt de orderbevestiging en verzorgt de tijdige afhandeling van offertes. Het is dan ook handig als je organisatorisch sterk bent, prioriteiten kunt
stellen en valkuilen herkent. Uiteraard ben je ook face-to-face in contact met klanten, die klantbezoeken plan je zelf in. Je werkt met een ruim bestaand klantenbestand en prospectie.

View Jobs Ads »

Inside Sales Engineer

In de functie van Inside Sales Engineer zorg je er samen met de Outside Sales Engineer voor dat de doelstellingen gehaald worden. Je hebt proactief contact met o.a. klanten, maar ook intern binnen de KROHNE group met onze product specialisten, planning en engineering afdelingen.

Dagelijks adviseer je (interne- en externe) klanten zowel telefonisch als schriftelijk over aangevraagde producten en services. Je beoordeelt aanvragen en orders met bijbehorende specificaties en verzorgt de tijdige afhandeling van offertes. Daarnaast ben je primair verantwoordelijk voor de coördinatie rondom (aan)vragen en orders van onze klanten in een bepaalde regio. Het is dan ook handig als je organisatorisch sterk bent, prioriteiten kunt stellen en valkuilen herkent.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht