Dirac Industries

Dirac Industries

Over ons

DIRAC Industries is uw wereldwijde partner voor verwarmingsoplossingen. Met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van elektrische industriële verwarming kunnen wij u een oplossing bieden die aan al uw behoeften voldoet, dankzij onze uitgebreide expertise en onze gloednieuwe productiefaciliteit. Dankzij onze flexibele structuur kunt u rekenen op een snelle en grondige opvolging van uw projecten. Onze teams kunnen technische ondersteuning bieden via de telefoon of ter plaatse.

“Soms is een oplossing op maat nodig voor uw specifieke eisen. Bij DIRAC Industries bieden we al sinds 1970 oplossingen voor industriële klanten. Onze jarenlange ervaring en knowhow stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen en produceren. Onze productiefaciliteit in Tsjechië is opgericht om deze op maat gemaakte OEM-verwarmingselementen te produceren. Onze flexibele machines en getraind productiepersoneel zijn daar speciaal voor opgeleid.

“Geen project is te groot of te klein voor ons. We zijn experts in verschillende gebieden van industriële verwarming en hebben zowel de technische kennis als de mogelijkheden om elk project te leveren dat aan de verwachtingen van de klant voldoet. Om op maat gemaakte projecten te produceren, stelt DIRAC Industries een heel team van projectmanagers, ontwerpingenieurs en kwaliteitsingenieurs samen om elk product te ontwikkelen, te produceren, aan te passen en te testen. Zodra de klant tevreden is met ons resultaat, staat niets een grootschalige productie en verdere toekomstige aanpassingen in de weg.

“We behandelen elk project met de grootst mogelijke zorg en respect voor de specifieke behoeften van de klant en hun budget. Of het nu klein of groot is, we zullen het met dezelfde zorg behandelen en u gedurende elke stap op de hoogte houden tot het eindproduct is bereikt. Klanttevredenheid is de pijler van ons bedrijf. Neem contact met ons op en ervaar zelf waarom zoveel bedrijven besloten hebben om met DIRAC Industries samen te werken.

“DIRAC Industries kan vertrouwen op meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van elektrische verwarming. We begonnen als een klein bedrijf dat zich richtte op verwarming voor thuisgebruik en groeiden in de loop der jaren uit tot marktleider op het gebied van elektrische industriële verwarming. We behandelen elke klant met evenveel respect en zorg en zoeken voortdurend naar de veiligste, meest milieuvriendelijke en economische oplossing. Deel uw project met ons en wij bieden u de nodige ondersteuning gedurende elke stap.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht