Beckhoff Automation BVBA

Over ons

Beckhoff verwezenlijkt open automatiseringssystemen gebaseerd op PC besturingstechniek. Het productassortiment bestrijkt industrie-PC’s, I/O- en veldbuscomponenten, aandrijftechniek en automatiseringssoftware. Producten die als afzonderlijke componenten of geïntegreerd in een compleet en naadloos besturingssysteem kunnen worden gebruikt, zijn voor alle industrieën beschikbaar. De Beckhoff filosofie van de “New Automation Technology” staat voor universele en open besturings- en automatiseringsoplossingen die wereldwijd in een grote verscheidenheid van verschillende toepassingen worden gebruikt, gaande van CNC-gestuurde werktuigmachines tot intelligente gebouwautomatisering.

Nieuws

Vacatures

Sales Engineer regio Limburg/Antwerpen/Vlaams-Babant

Je bent verantwoordelijk voor de prospectie naar nieuwe klantenrelaties, net als het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantenrelaties.
We vinden het belangrijk om duidelijk en helder te communiceren met onze klanten en collega’s, zodat de wensen van de klanten optimaal gerealiseerd en marktopportuniteiten benut kunnen worden.
Om dit alles succesvol te verwezenlijken, zorgen wij voor de opbouw en het onderhoud van jouw productkennis.

Verder zal je in een beurtrol deel uitmaken van de salespermanentie om de klant een snelle en correcte service te bieden. Voor deze roterende permanentierol kan je rekenen op een duidelijke planning die in onderling overleg ruim op voorhand wordt opgesteld.

Je deinst niet terug voor administratieve taken zoals registratie van klantgegevens, klantbezoeken en rapportering.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht