Badotherm bv

Badotherm bv

Over ons

Badotherm is een fabrikant van mechanische proces instrumentatie. Onze kernactiviteit is het monteren en vullen van scheidingsmembranen aan druktransmitters. Onze producten zijn:
Scheidingsmembranen gemonteerd op drukinstrumenten
Roestvrijstalen manometers
Thermometers & thermowells
Instrument afsluiters & kranen

Badotherm is een familiebedrijf en heeft 7 kantoren over de wereld (Nederland, Groot Brittanie, Roemenie, Dubai, India, Thailand, en Houston). Wereldwijd werken er 225 mensen bij Badotherm.

Producten

Nieuws

Onderhoud en vervanging van scheidingsmembranen

Onderhoud en vervanging van scheidingsmembranen

Scheidingsmembranen worden gebruikt om een
drukinstrument te scheiden van het proces om het
kwetsbare meetelement van dit instrument te beschermen.
Hierdoor neemt de levensduur van het
meetinstrument aanzienlijk toe. Het kan gebeuren
dat uiteindelijk het

Lees meer »

Vacatures

Digital marketing manager

Locatie: Dordrecht – 20-24 uur per week

Wil jij bijdragen aan verdere expansie van dit prachtige Dordrechts familiebedrijf die wereldwijd actief is in de chemische en petrochemische industrie en al 65 jaar relevante technologische oplossingen ontwikkelt en vermarkt? Heb jij kennis van de belangrijkste digitale marketing tools en weet jij deze effectief in te zetten om bestaande en nieuwe klanten te inspireren en te informeren over innovatieve oplossingen? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou. Om de succesvolle groei van de afgelopen jaren een verdere boost te geven zijn we namelijk op zoek naar een initiatiefrijke en overtuigende Digital Marketing Manager met solide project management skills.

View Jobs Ads »

Kwaliteit Coördinator

Locatie: Dordrecht – 16-38 uur per week

In verband met de groei van het bedrijf is er uitbreiding nodig bij onze kwaliteitsafdeling in Dordrecht, ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Kwaliteit Coördinator. Op onze locatie in Dordrecht vindt de assemblage voor de regio Europa plaats. Tevens vervult het een belangrijke rol als Research & Development Center en vervult het een ondersteunende rol aan onze buitenlandse productievestigingen.

View Jobs Ads »

Business Developer

Locatie: Dordrecht – 32-38 uur per week

Wil jij bijdragen aan verdere expansie van dit prachtige Dordrechts familiebedrijf die wereldwijd actief is in de chemische en petrochemische industrie en al 65 jaar relevante technologische oplossingen ontwikkelt en vermarkt? Heb jij affiniteit met techniek en weet jij de wereld van bestaande en nieuwe klanten te doorgronden? En vanuit dat begrip nieuwe kansen te ontwikkelen? Dan zijn wij mogelijk op
zoek naar jou. Om de succesvolle groei van de afgelopen jaren een verdere boost te geven zijn we namelijk op zoek naar een gedreven en enthousiaste Business Developer.

View Jobs Ads »

Project Engineer

Locatie: Dordrecht – 32-38 uur per week

Als Project Engineer beheer je de interne technische projecten. Het is een uitdagende functie waar je aan uiteenlopende technische projecten zult werken. Je werk zal met name bestaan uit het begeleiden en deels uitvoeren van de projecten van A tot Z.
De technische projecten bestaan uit het begeleiden van productontwikkelingen en het testen van het productenpakket aan klant en norm vereiste zoals ASME, ISO, en PED. Daarnaast is een deel van de werkzaamheden gerelateerd aan automatisering van productie processen en innovatieve ideeën uitwerken en uitproberen.

View Jobs Ads »

Instrumentmaker

Locatie: Dordrecht – 38 uur per week

In verband met de groei van het bedrijf is er uitbreiding nodig bij onze productiefaciliteit in Dordrecht. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een (Junior) Instrumentmaker. Op onze locatie in Dordrecht vindt de assemblage voor de regio Europa plaats. Tevens vervult het een belangrijke rol als Research & Development Center en vervult het een ondersteunende rol aan onze buitenlandse productievestigingen.

View Jobs Ads »

Magazijn Medewerker

Locatie: Dordrecht – 24 – 38 uur per week

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Magazijn Medewerker. Op onze locatie in Dordrecht vindt de eindassemblage van onze producten voor de regio Europa plaats. Tevens heeft het kantoor een belangrijke functie als Research & Development Center en vervult het een ondersteunende rol aan onze buitenlandse productievestigingen.
Naast de hoofdtaak in het magazijn, kan de Magazijn Medewerker ingezet worden om productie ondersteunende activiteiten uit te voeren.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht