Ankersmid M&C

Ankersmid M&C

Over ons

Ankersmid M&C is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van analyse oplossingen voor gassen, vloeistoffen en vaste stoffen. Ons bedrijf is reeds decennia lang verdeler van internationaal gerenommeerde merken van analyse apparatuur voor uiteenlopende applicaties.

Onze partners zijn onder meer:

Gas: Ankersmid Sampling, Neo Monitors, Protea, Eco Physics, Testa, Fuji Electric, Envea GmbH (Mercury Instruments), Anseros, Dr. Födisch, Oizom, Kemtrak,…

Water/vloeistoffen: Horiba Tocadero, Strathkelvin Instruments, Thermo Scientific, Anseros, Envea GmbH (Mercury Instruments), Kemtrak, Liquids Solids Control, Marimex, Sensmet,…

Vaste Stoffen: Liebherr, Marimex,…

Nieuws

Vacatures

Polyvalente verkoper buitendienst

Jij bent de teamspeler en uitblinker in het voeren van advies- en onderhandelingsgesprekken met klanten, onderhouden van lange termijn relaties met (bestaande) klanten, genereren van nieuwe leads, bijhouden van de technologische ontwikkelingen en het opstellen van je eigen salesplan.

U heeft al ervaring in de B2B verkoop. Daarnaast bent u resultaat en klantgericht, communicatief en proactief.

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Gezien de uitstekende financiële positie van de organisatie kent men uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen.

Ankersmid M&C is een gerenommeerde leverancier van online en labo analyseoplossingen voor een groot toepassingsgebied. Het is een dynamisch, modern en snel groeiend bedrijf dat zeer succesvol is en ambitieuze medewerkers volop kansen biedt.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht