Schubert & Salzer Benelux

Over ons

Als snelgroeiend hightech bedrijf ontwikkelt, produceert en verdeelt Schubert & Salzer Control Systems uiterst nauwkeurige industriële regel – en open/dicht kleppen die overal worden toegepast in de procesindustrie.

Onze afsluiters behoren tot de meest efficiënte in de huidige markt als het gaat om energieverbruik, duurzaamheid en geluidsvervuiling. Hun compacte ontwerp en hoge regelnauwkeurigheid verminderen
sterk de installatie- en onderhoudskosten en zorgen voor een hoge bedrijfs- en procesbetrouwbaarheid met een uitzonderlijk lange levensduur. Om dit voordeel te behouden, werken dagelijks vele vindingrijke geesten bij Schubert & Salzer eraan om deze eigenschappen nog verder te perfectioneren en te optimaliseren.

Afsluiters van Schubert & Salzer worden gebruikt bij de productie van chemische of farmaceutische producten, voedsel- en drankverwerking of de productie van kunststoffen, staal, glas of papier, maar ook in de textielindustrie, kortom overal waar fluïda of gasvormige stromen moeten worden gecontroleerd staan we ten dienste van onze klanten.

Wij zijn Schubert & Salzer Control Systems GmbH met hoofdkantoor in Ingolstadt. Onze dochterondernemingen in de Benelux, Frankrijk, India, het VK en de VS evenals meer dan 40 internationale partners bieden u en uw klanten kwaliteitsproducten van Schubert & Salzer ” aan Made in Germany”

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht