Yokogawa Sushi Sensors zijn finalisten voor de Plant Engineering ‘beste sensor’ prijs

Yokogawa Sushi Sensors zijn finalisten voor de Plant Engineering ‘beste sensor’ prijs

Met Yokogawa's draadloze sensoren inclusief AI- en IoT-technologie blijft u preventieve onderhoudsproblemen voor

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Yokogawa’s IIoT Plant Asset Management (PAM), een oplossing van het merk OpreX Asset Management en Integrity, voorkomt kostbare downtime en reparaties aan apparatuur en verbetert tegelijkertijd de veiligheid voor procesapparatuur en fabriekspersoneel. Het is een unieke oplossing voor trillingsbewaking waarbij gebruik wordt gemaakt van Yokogawa’s Sushi Sensor met lange afstand draadloze netwerken die Artificial Intelligence en Machine Learning (AI/ML) analyses toepast voor zeer vroege detectie van afwijkingen in roterende apparatuur.

IIoT PAM verbetert uiteindelijk de efficiëntie van de fabriek door managers van roterende apparatuur in staat te stellen hun middelen effectiever te gebruiken en beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Robuuste sensoren verzamelen automatisch honderden datapunten tegelijk vanuit de hele fabriek en verzenden deze via één gateway om te worden gedigitaliseerd, opgeslagen en geanalyseerd ter plaatse en/of in de cloud. Kunstmatige intelligentie (AI) en Machine Learning (ML) algoritmen detecteren abnormale omstandigheden, voorspellen storingen en schrijven onderhoud voor om de apparatuur gezond te houden en optimaal te laten werken.

Traditioneel wordt niet bedrijfskritische roterende apparatuur, zoals pompen, ventilatoren en motoren, bewaakt door periodieke operatorrondes of wordt deze apparatuur helemaal niet bewaakt. IIoT PAM automatiseert dit proces en verbetert de nauwkeurigheid door het verzamelen en digitaliseren van nauwkeurige gegevens op een configureerbaar interval (meestal elk uur) van honderden machines tegelijk. Waar traditionele operatorrondes reactief van aard zijn, gaat PAM uit van een proactieve benadering om afwijkingen aan apparatuur te voorspellen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht