Turck Multiprox

Wat doet u als uw 19 inch interfacekaarten niet meer verkrijgbaar zijn ?

De 19-inch interfacetechnologie was in de jaren 1990 de norm in vele procesinstallaties. Ter vervanging van 19-inch interfacekaarten die end-of-life of onbetaalbaar zijn biedt Turck met de IMX12-serie voor Power Rail en excom efficiënte alternatieven. Bi

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De 19-inch interfacetechnologie was in de jaren 1990 de norm in vele procesinstallaties. Ter vervanging van 19-inch interfacekaarten die end-of-life of onbetaalbaar zijn biedt Turck met de IMX12-serie voor Power Rail en excom efficiënte alternatieven.

Bij migratieprojecten of moderniseringen van deze installaties zijn er verschillende alternatieven.

Excom is een compact, remote I/O-systeem dat via PROFIBUS-DP gekoppeld wordt op een DCS-systeem.

Een ander alternatief zijn de IMX12-interfacemodules met Power Rail. IMX12 is de benaming van de nieuwe generatie interfacemodules. De IMX-familie biedt met haar 12,5 mm smalle behuizing een maximale signaaldichtheid. Ook de snelheid van de IMX-apparaten is uitzonderlijk. De Ex-scheidingsschakelversterker IMX12-DI is geschikt voor ingangsfrequenties tot 15.000 Hz, een snelheid die tot op heden voorbehouden was aan speciale frequentie-omvormers. Dankzij het nieuwe elektronische design konden ook de effecten van beïnvloedingsfactoren zoals temperatuur of spanningsschommelingen gereduceerd worden.

Bij gebruik van IMX12-modules met Power Rail wordt de voedingsspanning wordt door een aparte voedingsmodule (tot 7 A) of extern via een connector op de Power Rail. Een aanzienlijke reductie van de bedrading en een gericht en eenvoudig samenvoegen van functionele units zijn hierbij de grootste voordelen.

Alle IMX12 modules kunnen in Ex-Zone 2 worden ingezet.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht