Ultrasnel en ultraslim
JUMO Automation

Ultrasnel en ultraslim

JUMO flowTRANS US W − de nieuwe serie ultrasone flowmeters voor vloeistoffen

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De producten van de JUMO flowTRANS US W-serie zijn uiterst nauwkeurige ultrasone flowmeters voor geleidende en niet-geleidende media. Ze kunnen flexibel worden gebruikt in een breed scala aan processen en zijn ook bestand tegen corrosieve media. Naast pure flowmeting zijn varianten met druksensor, Bluetooth, IO Link of JUMO digiLine beschikbaar.

JUMO biedt reeds debietmeetproducten aan die werken volgens het drukverschil, de calorimetrische meetmethode of het magneto-inductieve meetprincipe. De nieuwe apparaten maken gebruik van het ultrasone principe – ze worden ook gekenmerkt door een hoge nauwkeurigheid en een snel reactiegedrag.

JUMO flowTRANS US W01 meet bijvoorbeeld nauwkeurig in geleidende en niet-geleidende media en is absoluut slijtvast. De nauwkeurigheid is +/- 2% van de gemeten waarde. Een extra temperatuursensor is al geïntegreerd. De metaalvrije behuizing en de toegepaste kunststofslang in nominale diameters van DN 15 tot DN 32 maken flexibel gebruik mogelijk, zelfs met corrosieve media. Nominale drukken kunnen oplopen tot PN 16 en vloeistoftemperatuur tot 80°C. Met een lagere nauwkeurigheid zijn zelfs metingen bij temperaturen tot 95°C mogelijk. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande installaties. De beschermingsklasse IP65 maakt het apparaat tot een flexibele partner voor de meest uiteenlopende processen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht