Compressor Controls LLC en Yokogawa lanceren geïntegreerde oplossing voor proces- en turbomachinebesturing

Procesbesturing en turbomachinebesturing kunnen met hetzelfde systeem worden uitgevoerd, wat bijdraagt aan efficiënt personeel, engineering, inkoop en onderhoud in fabrieksactiviteiten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ontwikkelingsachtergrond:
Tot nu toe vertrouwden fabrieken meestal op afzonderlijke systemen met verschillende logica voor de besturing van processen en turbomachines. Hoewel speciaal gebouwde hardware de beste prestaties en diagnoses biedt voor de turbomachinerie, beheert het de werking van meerdere systemen, wat resulteert in extra complexiteit. Om aan de uiteenlopende behoeften van eindgebruikers te voldoen, hebben CCC, het nummer één bedrijf in de turbomachinebesturingsmarkt en Yokogawa, die procesbesturingssystemen heeft geleverd aan meer dan 30.000 projecten wereldwijd, gezamenlijk CCC Inside ontwikkeld voor Yokogawa CENTUM VP, dat proces- en turbomachinebesturing in één systeem integreert.

Ter voorbereiding op de release van dit product hebben de twee bedrijven een commerciële overeenkomst gesloten waarbij Yokogawa de hardware en software levert voor het CENTUM™ VP geïntegreerde productiebesturingssysteem en CCC de CCC Inside voor Yokogawa CENTUM VP-software levert door gebruik te maken van haar besturingsalgoritmen, wereldwijde engineering en technische ondersteuning voor turbomachinebesturingen. Daarnaast gaan de twee bedrijven samenwerken op het vlak van marketing en onderhoud.

Belangrijkste kenmerken:
De CCC Inside for Yokogawa CENTUM VP-software stelt CENTUM VP in staat om de besturingslogica van CCC uit te voeren voor het aansturen van compressoren, de meest gebruikte soorten turbomachines in fabrieken. Door CENTUM VP uit te rusten met een speciale compressorbesturingsinterface (frontplaat), kunnen zowel procesbesturing als compressorbesturing worden uitgevoerd vanuit dezelfde human machine interface (HMI). En door het gebruik van dezelfde hardware mogelijk te maken, vermindert deze oplossing de voorraad en onderhoudskosten van reserveonderdelen en maakt een efficiëntere onderhoudsplanning mogelijk.

Belangrijkste doelmarkten:
Olie en gas, petrochemie, chemicaliën, elektriciteit, etc.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht