Betrouwbare en compacte niveaubewaking
JUMO Automation

Betrouwbare en compacte niveaubewaking

JUMO ZELOS C01 LS - een robuuste industriële uitvoering die onderhoudsvrij en flexibel is

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De capacitieve niveauschakelaar JUMO ZELOS C01 LS werkt met vloeistoffen en vaste stoffen en kan in druktanks gebruikt worden. Het is bijzonder nuttig in toepassingen waar overvulbeveiliging of drooglopen vereist is, en voor de detectie van vloeistoffen.

Hij kan worden gebruikt bij temperaturen van -40 tot +200 °C. Dankzij de zelfkalibratiefunctie wordt de niveaumeting betrouwbaar en stabiel gedetecteerd. Na de configuratie maken de twee schakeluitgangen automatisch en veilig onderscheid tussen het meetmedium en het reinigingsmedium of schuim. Zelfs biofilms of andere films veroorzaken geen betrouwbaarheidsproblemen. Het ontwerp draagt bij tot de miniaturisering van de sensoren voor het gebruik van compacte systemen. Montage is eenvoudig met een standaard momentsleutel. De afdichting gebeurt via de sensortip, dus er is geen aparte afdichting nodig.

Bescherming tegen kortsluiting en omgekeerde polariteit zorgen voor extra veiligheid. Een ambivalent circuit detecteert lijnfouten, zoals een kabelbreuk. De sensor kan bij installatie worden bijgewerkt met behulp van een firmware-update-profiel, waardoor de uitvaltijd van het systeem wordt beperkt. Beschikbare uitgangssignalen zijn PNP, NPN, push-pull en IO-Link. Een 360° verlicht display maakt een gemakkelijke detectie van de sensorstatus mogelijk in overeenstemming met de NAMUR- en VDI/VDE-normen.

De niveauschakelaar heeft IP67/IP69 bescherming, alle bevochtigde delen zijn gemaakt van PEEK met een uniforme oppervlakteruwheid

Contactinformatie

Stuur ons een bericht