SICK nv

SICK nv

Over ons

Wereldwijd verwacht men de komende jaren een sterke groei in industriële automatisering; begrippen als Industry 4.0 en digitalisatie zijn een realiteit, een realiteit waarin SICK als toonaangevende wereldspeler internationaal –sinds 75 jaar- een pioniersrol vervult. SICK België maakt deel uit van de top 10 in automatisering, werd 5 jaar opeenvolgend genomineerd als Trends Gazelle en is meer dan ooit klaar voor de nieuwste evoluties. SICK creëert innovatieve sensoren en sensoroplossingen voor zeer uiteenlopende markten en toepassingen. Zowel in industriële automatisatie als in process automatisatie worden we erkend als een zeer soliede expert. Nog enkele cijfers die onze positie onderstrepen: 10000 medewerkers wereldwijd, 1.9 miljard omzet en jaarlijks 10% omzet geherinvesteerd in R&D. In België realiseren we sinds de start in 1987, vanuit Asse, 31 mio omzet met 58 gedreven mensen.
Concreet tijdens M+R kan u mij ons terecht voor concrete toepassingen in zowel de proces industrie (continue emissie metingen, procesmeting, gasdebiet meting) als in de wereld van instrumentatie (druk, temperatuur en niveau metingen).

Nieuws

Vacatures

Application Engineer & Project Manager

Als Project Manager & Application Engineer ben je onze technische expert voor een specifiek domein aan producten en oplossingen. Vanuit je expertise overtuig je klanten en prospecten van onze oplossingen en werk je mee aan het uitbouwen van langdurige relaties. Je onderhoudt een uitstekende technische en commerciële relatie met klanten en prospects en kan hun behoeftes omzetten in de juiste oplossing. Daarnaast biedt je eersterangs technische ondersteuning bieden aan klanten en prospects. Je beantwoordt applicatievragen met betrekking tot verschillende aspecten van onze oplossingen. Daarnaast werk je nauw samen met de service-afdeling en zorg je er mee voor e beste service in de industrie.
Als project manager sta je in voor het beheren en opvolgen van toegewezen projecten. Hierbij heb je de touwtjes in handen vanaf de pre-sales fase tot de nacalculatie en werk je nauw en professioneel samen met de klant, alle interne afdelingen, andere SICK filialen, subcontractors, … .

View Jobs Ads »

Account Manager Process Automation

Binnen het BeNeLux SICK PA team word je commercieel verantwoordelijk voor de sales van onze flow & analyzeroplossingen en onze process automation services. Je regio omvat het het zuiden van Nederland.
Essentieel zijn het management van bestaande klanten en partners én de uitbouw nieuwe markten en opportuniteiten. Je hebt bij voorkeur een opleiding in meet- en regeltechniek of procesautomatisering of bent gelijkwaardig door je ervaring. Je bent dynamisch, zelfstandig ingesteld en marktgedreven. Ervaring in een B2B-omgeving bij voorkeur in de process automation (chemie/staal/afvalverwerking/energie) is een pluspunt.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht