MÉCA-FLUID
MÉCA-FLUID sprl

MÉCA-FLUID

Over ons

“Een bedrijf dat investeert in menselijk en technisch kapitaal met behoud van een familiale en hechte geest”: het beleid dat Méca-Fluid al meer dan 20 jaar voert.
Actief in de handel en technische dienstverlening van afsluiters, pneumatiek, HVAC en industriële leidingen, is het bedrijf alomtegenwoordig in België en Luxemburg.

EEN COMPLEET EN AANVULLEND ASSORTIMENT VOORRAADPRODUCTEN IN EEN BLIJVEND GESPECIALISEERDE OMGEVING
Méca-Fluid biedt een gepersonaliseerde oplossing aan voor het beheer van uw vloeibare en gasvormige, onschadelijke en gevaarlijke stoffen. U kan zich voorzien, door zijn groeiende voorraad, van diverse afsluiters en bijbehorende actuatoren, compressoren, drogers, leidingen (staal, RVS, aluminium, kunststof), magneetventielen, cilinders, verdelers of zelfs instrumentatie.

PARTNERS UIT MEERDERE SECTOREN
Zijn partners zijn cementfabrieken, brouwerijen, suikerfabrieken, staal-, automobiel-, farmaceutische industrieën en vele anderen. In de loop der jaren heeft het zich omringd met de beste merken zoals ASCO, ATLAS COPCO, AVENTICS, BOGE, FESTO, GEMÜ, GEORG FISCHER om er maar een paar te noemen.

LANGDURIGE SAMENWERKING
Zijn slogan: “Onze expertise, uw oplossing!” » weerspiegelt volledig zijn werkbeleid. Of het nu gaat om de afdeling Technical Services and Solutions of commercieel, Méca-Fluid staat dicht bij zijn klanten en optimaliseert hun productietools.

AMBITIE, EEN RODE DRAAD SINDS ZIJN OPRICHTING
Méca-Fluid, een bedrijf in volle expansie, onderhoudt vandaag zeer nauwe banden met het bedrijf Moulan, waardoor het zijn aanbod aan oplossingen voor zijn klanten kan uitbreiden. Aangezien het krap wordt in zijn huidige huisvesting in Barchon voorzien zij te verhuizen naar een volledig gerenoveerde industriële hal in Petit-Rechain.

MECAFLUID.EU
Dankzij de e-commerce, dynamisch en gebruiksvriendelijk, kan er in meer dan 50 landen over de hele wereld worden verkocht. U kan er alle producten terugvinden, al dan niet op voorraad, met technische fiche, foto en documentatie.

Producten

Nieuws

Vacatures

Sedentaire technische vertegenwoordiger (Barchon)

De technische vertegenwoordiger is een verkoper van Méca-Fluid goederen en -diensten, begiftigd met geavanceerde technische knowhow en een effectief commercieel gevoel. Het primaire doel is om een technische referent te zijn en om orders te verkrijgen. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop van de productreeksen van Méca-Fluid (standaard of op maat gemaakt). Hij is een betrouwbare steun voor opdrachtgevers en collega’s.

Hij is een productspecialist die zijn klanten en prospects adviseert door hun behoeften zo goed mogelijk te signaleren en te formuleren. Vervolgens biedt hij hen een passende oplossing aan waarvoor hij bevoegd is om te onderhandelen over de commerciële verkoopvoorwaarden (kosten, uitvoering, garantie, levering, enz.).
Van het eerste contact tot de dienst na verkoop is hij een van de belangrijkste contacten voor de klanten van Méca-Fluid. Hij is ook hun tussenpersoon met de afdelingen van het bedrijf en de manager van hun projecten (planning, kosten, enz.).

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht