Hitma B.V.
Hitma B.V.

Hitma B.V.

Over ons

Al bijna 100 jaar laat Hitma met technische producten en kennis van zaken industriële processen draaien. Omdat een optimaal en veilig proces altijd maatwerk is, spreken we uw taal en begrijpen we uw proces. Bij Hitma heeft u direct contact met technische specialisten die hun vakkennis graag met je delen. Zo zijn we de schakel tussen onze klanten én onze leveranciers.

Hitma biedt oplossingen op het gebied van:
• gas- en vlamdetectie
• drukbeveiliging
• meet- en regeltechniek
• dataregistratie
• proces- en systeemfiltratie
• monstername
• single-use technologie
• installatie, onderhoud, kalibratie en trainingen

Voor meten, regelen, testen en procesbeheersing bieden we oplossingen en advies op maat. Denk hierbij aan het meten van onder andere; druk(verschil), temperatuur, luchtvochtigheid, niveau, flow, luchtkwaliteit, pH en nog veel meer. Onze meet- en regelproducten worden in diverse marktsegmenten ingezet, zoals:

• luchtbehandeling (HVAC)
• chemische- en procesindustrie
• machine- en scheepsbouw
• metaalsector
• farmaceutische industrie
• ziekenhuizen en laboratoria

Servicedienst
De Hitma-servicedienst zorgt voor installatie van en service aan onze producten en apparatuur. Als u snel en nauwkeurig instrumenten wilt laten kalibreren en justeren, dan kunt u ook bij ons terecht. Voor gas- en vlamdetectoren verzorgen wij de mapping, inspectie, onderhoud en kalibratie. In ons filtratielaboratorium houden laboranten zich bezig met alle mogelijke analyses rondom proces- en systeemfiltratie. U kunt ook oliemonstername door ons laten verzorgen en oliemonsters in ons laboratorium laten analyseren. U ontvangt dan een adviesrapport met een plan van aanpak om hydraulische en/of smeersystemen probleemloos te laten draaien.

Trainingen
Als u onze producten op de juiste manier inzet, dan maakt u productieprocessen en technische systemen duurzamer, efficiënter en veiliger. Daar helpen we graag bij. Hitma organiseert daarom technische trainingen, webinars en seminars over uiteenlopende technische onderwerpen en vraagstukken. Een maatwerktraining kan natuurlijk ook. De trainingen worden in Uithoorn (Nederland) gegeven, op locatie of online.

Nieuws

Vacatures

Sales engineer binnendienst instrumentatie (Antwerpen)

Adviseer jij graag klanten on- en offline op het gebied van meet- en regeltechniek in de procesindustrie en HVAC (Heating, Ventilation and Airconditioning)? Zet jij nét dat stapje extra om de klant de perfecte oplossing te bieden? Ben jij zelfstandig, proactief en klantgericht? Dan ben jij de sales engineer die wij zoeken!

View Jobs Ads »

Commercieel medewerker binnendienst life sciences industrie (standplaats Antwerpen)

Vind jij het leuk om klanten advies te geven en oplossingen aan te dragen op het gebied van componenten en single-use systemen voor de life sciences industrie? En doe je dat het liefst in een hecht team met binnen- en buitendienstcollega’s? Dan hebben wij een interessante baan voor je.

Commercieel talent
Wij zoeken een enthousiaste collega die vanuit de binnendienst in Antwerpen onze klanten ondersteunt bij technische en kwaliteitsvraagstukken. Je bent zowel online als offline het aanspreekpunt voor onze relaties op het gebied van (maatwerk) single-use technologie, filtratietechnologie, monsternametechnologie en slangen. Je hebt een aantal klanten waarvoor je samen met de accountmanager verantwoordelijk bent. Hiervoor werk je offertes uit en je volgt deze natuurlijk op om de order te scoren. Daarnaast zorg je als productspecialist voor de positionering van onze productlijnen.

View Jobs Ads »

Sales Engineer Instrumentatie (Antwerpen)

Vind jij het leuk om klanten advies te geven en oplossingen te bieden op het gebied van meet- en regeltechniek in de procesindustrie? Wij hebben een afwisselende baan voor je waarbij je zowel (potentiële) klanten bezoekt als binnendienst werkzaamheden uitvoert.

Wij zoeken een enthousiaste collega die zowel online als offline, via klantbezoeken, onze klanten ondersteunt bij technische vraagstukken. Jij bent het aanspreekpunt op het gebied van instrumentatie en gasdetectie. Je signaleert kansen en voert verkoopgesprekken via telefoon, e-mail en face-to-face. Jouw week bestaat uit maximaal twee dagen op klantbezoek gaan, de rest van de week werk je vanuit huis of ons kantoor in België. Je werkt offertes uit, houdt dit nauwgezet bij in ons CRM-systeem en je volgt de offerte natuurlijk op om de order te scoren. Daarnaast zorg je voor goed contact met leveranciers, zodat jouw kennis van de markt en producten up to date is. Een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is!

View Jobs Ads »

Binnendienst sales engineer procesinstrumentatie

Ben jij commercieel ingesteld en heb je interesse in een baan in de techniek? Help jij graag klanten bij het vinden van de juiste oplossing op het gebied van procesinstrumentatie? Dan hebben wij een leuke functie voor jou.

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige collega die vanuit de binnendienst in Uithoorn (Nederland) onze klanten ondersteunt bij technische en kwaliteitsvraagstukken. Je bent het aanspreekpunt voor onze relaties op het gebied van procesinstrumentatie.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht