EURO-INDEX bv

EURO-INDEX bv

Over ons

EURO-INDEX levert meet- en regelapparatuur voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden onder meer ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en controles aan de meet- en regelapparatuur, het geven van cursussen, trainingen, opleidingen, advies aan klanten en de verhuur van meet- en regelapparatuur.

Nieuws

Vacatures

Administratief medewerker Technische Dienst

EURO-INDEX bv is een handelsonderneming die meet- en regelapparatuur en CV-componenten levert en onderhoud voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Als administratief medewerker technische dienst sta je in voor het dagelijks contact met de klanten over het onderhoud van hun meetinstrument.

View Jobs Ads »

Commercieel medewerker binnendienst

Bij EURO-INDEX leveren en onderhouden we meet- en regelapparatuur binnen de verwarmingstechniek, koeltechniek, elektrotechniek, gas- en lekdetectie.
Ons verkoopteam bestaat uit zowel verkoopadviseurs op de baan en verkoopadviseurs op de binnendienst die van op kantoor de klanten verder helpen.
Als collega op de binnendienst zal je na een uitgebreide opleiding onze klanten adviseren op gebied van meetinstrumenten en onze bijhorende diensten. Volgt er na jouw advies een offerte en/of aankoop? Dan maak jij deze op en zorg je voor de verdere opvolging. Dit doe je in samenwerking met je collega op de buitendienst.
Hiervoor zijn we op zoek naar een gedreven persoon met bij voorkeur een technische aanleg.
Ons aanbod
– Groeiende onderneming waar ook veel groeikansen voor jou liggen
– Salaris in functie van je ervaring en competenties
– Aanvullende voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 26 vakantiedagen…

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht