Electromach BV

Electromach BV

Over ons

Electromach is onderdeel van de R. STAHL Technology Group. Dit is een internationaal bedrijf dat oplossingen ontwikkelt en verkoopt op het gebied van explosieveiligheid. In de afgelopen jaren zijn wij als toonaangevende producent en handelsmaatschappij van explosie-veilige besturingssystemen en oplossingen steeds verder gegroeid. Onze oplossingen en producten worden toegepast in omgevingen waar veiligheid essentieel is en waar gas- en/of stofontploffingsgevaar dreigt.
Meer specifiek betreft het duurzame toepassingen in de farmaceutische, (petro)chemische en de olie- en gasindustrie. Wij maken het verschil in de bescherming en veiligheid van anderen. Als Electromach leveren we wereldwijd producten en diensten met een focus op landen in Europa, het Midden- en verre Oosten, Amerika, Brazilië, Japan en Korea. Op onze locatie in Hengelo werken ongeveer 160 medewerkers en met dit gemotiveerde team zijn we continue bezig om de wereld van morgen een stukje veiliger te maken. Innovatie, procesoptimalisatie en klantgerichtheid staan daarbij centraal.

Producten

Nieuws

Vacatures

Area Sales Manager

Functieomschrijving
Als Area Sales Manager bezoekt u de relevante industrie met haar toeleveranciers en de installatie-, onderzoeks- en advieswereld in een deel van België.
Het is een bijzondere niche waarbinnen u zich gaat profileren als een specialist op het gebied van explosieveilige toepassingen voor apparaten en systemen.
U beheert een klantenportefeuille gebaseerd op een ABC analyse en zoekt nieuwe opportuniteiten bij bedrijven waar de producten van STAHL hun toepassingen vinden.
Door actief en creatief mee te denken tijdens uw bezoek aan klanten bent u in staat om hun behoeften te vertalen in een passende klantspecifieke oplossing.
Een goede informatiedoorstroming en rapportering zorgt ervoor dat uw binnendienst collega’s u deskundig kunnen ondersteunen en de klanten verder kunnen informeren en begeleiden.
Verder bent u een typische netwerker die wil weten waar de juiste mensen te vinden zijn, op welke stoel ze zitten en hoe u die het beste kunt benaderen.

ref 0480

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht