ABB nv

ABB nv

Over ons

Measurement made easy

Our goal is to help make measurement & analytical technology selection, operation, and ownership easy – so you can focus on your business.

Nieuws

Vacatures

Accountmanager Water Analyse Bene-lux

De divisie Measurement & Analytics combineert innovatie en ervaring in haar producten voor instru-mentatie. Met een uitgebreide reeks betrouwbare en nauwkeurige instrumenten bieden wij onze klan-ten een oplossing aan die geschikt is voor toepassing onder de moeilijkste omstandigheden. Naast de standaard producten zoals flowmeters, druktransmitters, temperatuuropnemers, waterkwaliteit ana-lyses, recorders, controllers en continue gasanalyses zijn wij ook gespecialiseerd in project enginee-ring, systeemintegratie, training en after sales service.

Binnen deze afdeling zijn we op zoek naar een Accountmanager Water Analyse Benelux. In deze uitda-gende functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze analyzers aan onze relaties binnen de BU Measurement & Analytics. Dit portfolio bevat Continues Water Analyzers. Onze klanten zijn terug te vinden in de olie & gas sector, in de energie en energieopwekking en binnen de industrie.

View Jobs Ads »

Service Engineer Instrumentatie

Vind jij werken op kantoor saai? Wil jij bij onze klanten helpen met jouw technische en analytische inzicht? Heb je een elektrotechnische of chemische opleiding gevolgd?
In deze dynamische baan ben je de ambassadeur van ABB bij de klant en krijg je daarnaast de kans om je verder te specialiseren in de producten van ABB.

De divisie Measurement & Analytics combineert innovatie en ervaring in haar producten voor instrumentatie. Naast de standaard producten zoals flowmeters, druktransmitters, temperatuuropnemers, waterkwaliteit analyses, recorders, controllers en continue gasanalyses zijn wij ook gespecialiseerd in project engineering, systeemintegratie, training en after sales service.

Binnen deze afdeling zijn we op zoek naar een Service Engineer Instrumentatie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de instrumentatie, die geïnstalleerd is bij onze klanten.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht